Előző oldal Következő oldal
2019.11.25.,
Hétfő
Katalin
Eger Betöltés...
Alapkamat: 0.90%
  • 335,04
  • 304,22
  • 391,9

Dr. Kónya Ügyvédi Iroda Eger Dr. Kónya Tamás ügyvéd

Hívjon! +36 (70) 386 6462
szövegméret: Nagyítás Kicsinyítés

Online jogi tanácsadás

Ezen menüpont alatt biztosítva van, hogy online módon, ingyenesen jogi tanácsadást vegyen igénybe. Ezt megelőzően először olvassa végig ezen szolgáltatás igénybevételére vonatkozó tájékoztatást, amely felhasználás feltételének is minősül.

A szolgáltatás igénybevétele ingyenes, ugyanakkor feltétele jelen honlap bármely három, különböző közösségi platformon (például Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn, stb.) történő megosztásának igazolása.

Az Ön által feltett kérdésre választ 30 munkanapon belül, e-mailben fog kapni, így amennyiben Önt határidő köti, kérem, hogy ne ezt a lehetőséget válassza.

Abban az esetben, ha sürgős jogi tanácsra vagy szolgáltatásra van igénye, úgy kérem, személyesen vegye fel velem a kapcsolatot.

Felhívom a figyelmét, hogy telefonon történő jogi tanácsadásra csak már aláírt ügyvédi megbízási szerződés esetén van lehetőség!

Figyelemmel azon körülményekre, hogy az online jogi tanácsadás csak korlátozott keretek között biztosítja a jogkérdés teljes körű megismerését, amely nem tartalmazza a rendelkezésre álló iratok körét, továbbá az ügy valamennyi érintettjének nyilatkozatát, így ezen tanácsadási forma nem lehet alkalmas teljes körű jogi válasz megadására, ezért ezen szolgáltatás körében igénybe vett tanácsadásért felelősséget az iroda nem tud vállalni. Kérdéseket maximum 500 karakter terjedelemben van lehetőség feltenni.

A szolgáltatás átmenetileg nem elérhető.

Fejlesztette: FishWorks Kft.