Előző oldal Következő oldal
2019.11.25.,
Hétfő
Katalin
Eger Betöltés...
Alapkamat: 0.90%
  • 334,36
  • 302,29
  • 389,14

Dr. Kónya Ügyvédi Iroda Eger Dr. Kónya Tamás ügyvéd

Hívjon! +36 (70) 386 6462
szövegméret: Nagyítás Kicsinyítés

Bemutatkozás

Az egri történelmi belvárosában – a Dobó térre vezető Szent János sétáló utcában található – Dr. Kónya Ügyvédi Irodát Dr. Kónya Tamás ügyvéd 2005. június 1-jén alapította. Az alapító ügyvéd szándéka az volt, hogy ügyfeleit megelégedésükre jogi kérdések gyakorlatias, ügyfélközpontú megközelítése útján, a lehető legtöbb jogi területen képviselje magas szakmai színvonalon. Az ügyvédi iroda ennek szellemében működik a mai napig is.

Az ügyvédekről szóló 1998. évi XI. törvény (Ütv.) rendelkezéseinek megfelelően ügyvédi jogi tevékenységünk körében ellátjuk ügyfeleink peres, bíróság előtti és peren kívüli, hatóságok előtti képviseletét, szerződéseket, okiratokat és egyéb beadványokat készítünk.

Ezen túl ellátunk minden olyan egyéb jogi. ügyvédi tevékenységet, amelyre az Ütv. feljogosít. Ügyvédi tevékenységünk alapja a felmerülő jogi kérdés valamennyi aspektusának alapos megvizsgálása.

Tanulmányok

Az alapító ügyvéd középiskolai tanulmányait Egerben a Dobó István Gimnáziumban folytatta, majd a jogi tanulmányait Miskolcon a Miskolci Egyetem Jog- és Államtudományi Karán végezte, ahol a jogi diplomát summa cum laude minősítéssel szerezte meg. A jogi szakvizsgát követően 2003. március 31. napjától a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Ügyvédi Kamara, majd 2005. június 1. napjától a Heves Megyei Ügyvédi Kamara tagja.Felelősségbiztosítással a Magyar Ügyvédek Biztosító- és Segélyező Egyesületénél rendelkezik.

Négy éves ügyvédi irodában töltött ügyvédjelölti és két év önkormányzati-közigazgatási, közbeszerzési szakmai jogi gyakorlat és tapasztalat megszerzését követően 2005 évben megalapítja a Dr Kónya Ügyvédi Irodát. Az ügyvédi iroda 2005 óta bejegyzett hivatalos közbeszerzési tanácsadó tevékenységet is ellát, a közbeszerzés területén szerzett több mint tíz éves szakmai tapasztalata alapján. A közbeszerzési feladatok hatékony ellátása érdekében az Eötvös Loránd Tudomány Egyetem Jog Továbbképző Intézet keretében posztgraduális képzés keretében közbeszerzési szakjogász szakképzettséget és oklevelet szerzett. A 2015 novemberi jogszabályváltozozás alapján felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadóként került regisztrálásra.

Tájékoztatjuk, hogy ezen az internet-honlapon elérhető tartalmak nem minősülnek sem tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre történő felhívásnak. A honlap kizárólag azt a célt szolgálja, hogy a Tisztelt Látogató az interneten információt szerezhessen az Ügyvédi Iroda létezéséről és működésének néhány alapvető eleméről, amelyek ismeretében a jogi problémája megoldásához kellő tájékozottsággal bírva választhatja meg a jogi képviselőjét, ügyvédjét.

Fejlesztette: FishWorks Kft.